fivestar.jpg

Nincs még jegyed a Five Star Szemináriumra? Nem tudod, hol nyaralj ezen a nyáron? Akkor üss két legyet egy csapásra! Vásárold meg az ötcsillagos élményeket: az ötcsillagos üzleti tudást és az ötcsillagos nyaralást akár 890 USD-ért!

Mit tartalmaz fenti összeg?

  • WOW Topkapi & Kremlin Palace 2014. július 20-25, 5 éjszakaJegyet a Kremlin Palace Hotelben megrendezésre kerülő kétnapos Five Star Szemináriumra (2014. július 22-23.)
  • Ultra all inclusive ellátás mindkét hotelben - korlátlan fogyasztás a kijelölt éttermekben és bárokban, strand- és csúszdapark használat
  • Részvétel Willi Morant exkluzív képzésén a szeminárium 0. napján, 2014. július 21-én
  • Ingyenes Day Pass a WOW Topkapi & Kremlin Palace Hotelekbe
  • Five Star Welcome Party belépő (2014. július 21.)
  • Five Star Party belépő (2014. július 22.)
  • Five Star White Party belépő (2014. július 23.)
    akár fejenként 890 USD-ért!


A Five Star Szemináriumon a hálózati marketing nemzetközileg is elismert sztárjaitól kapsz jól használható üzleti tudást. Michael Strachowitz, Mark Davis és Willi Morant mind azért utaznak Antalyába, hogy ötcsillagos tippeket adjanak neked a sikeres üzlethez!

Csapj le a rendezvény helyszínéül is szolgáló WOW Kremlin & Topkapi Palace Hotelek ötcsillagos ajánlataira! Igazi luxus időutazásra csábítanak minden vendéget, ahol ráadásul páratlan gasztronómiai élményekben is részesülünk! A World of Wonders (WOW) szállodalánc káprázatos tagjai szemet gyönyörködtető építészeti megoldásokkal büszkélkednek, és hatalmas medence, vízi élménypark, valamint kimagasló vendégszeretet biztosítja a felejthetetlen élményeket Antalya szikrázó tengerpartján. A szállodák ötcsillagos kényelmükkel várják azokat, akik ultra all inclusive álomvakációvá szeretnék varázsolni a Five Star Szemináriumon való részvételt. Kösd össze a kellemeset a hasznossal, a luxusélményeket pedig egy vissza nem térő lehetőséggel!

Mit jelent az ultra all inclusive ellátás? Mindent, amit csak el tudsz képzelni! Amellett, hogy díjmentesen használhatod a szállodák fantasztikus vízi élményparkját, medencéit, szaunáját és fitnesz központját, számtalan vízi és szárazföldi sport-, valamint játéklehetőség vár rád, előadások és programok teszik színessé a nappalokat és az éjszakákat. És itt még nincs vége! A nyaralásod alatt ugyanis korlátlanul fogyaszthatsz a kijelölt éttermekben a szálloda ételeiből és a helyi italokból!

Kell még valami egy felejthetetlen nyaraláshoz? Hogyne kellene! Méghozzá jó társaság. A WOW Topkapi & Kremlin Palace Hotelben ezt is megkapod: itt szállnak meg ugyanis a szeminárium sztárelőadói, a Swiss Halley menedzsmentje és a résztvevők többsége is. Te is a csapat része vagy? Akkor ne tétovázz, ragadd meg az alkalmat és ismerd meg a Swiss Halley csapatát, az üzleti élet elismert alakjait és a rendezvény sztárjait még közelebbről!

Élj a lehetőséggel! Gondoskodj üzleti előrelépésedről és a nyaralásodról egy csapásra! Foglalj szobát a WOW Topkapi & Kremlin Palace Hotelekben és nyaralj együtt a Swiss Halley csapatával! Foglald le az öt éjszakát és a szemináriumi jegyedet akár fejenként 890 USD-ért már most, mivel szabad helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre!

További információkért és a legfrissebb hírekért látogass el a fivestarseminar.swisshalley.com oldalra, kérdéseiddel pedig fordulj kollégáinkhoz bizalommal a fivestarseminar@swisshalley.com e-mail címen!

Találkozunk júliusban Antalyában!

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr16071662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása