A gondos tervezés, a körültekintő előkészületek és a fáradhatatlan megvalósító munka végre meghozta gyümölcsét. A Swiss Halley megalkotta a márkát, amelyre mindannyian vártunk: köszönti Önt a Fireflies! A swisshalley.com turisztikai termékei és az Ön üzlete mostantól új márkanéven, továbbfejlesztett szolgáltatásokkal, kibővült termékpalettával és sokkal vonzóbb formában érhető el a Fireflies oldalán! 

Az új márkanévhez igazodva új blogot indítottam. Kérlek ezentúl az alábbi címen keresd a friss információkat:

http://fireflies.blog.hu/


Legyél Te is Firefly!

fireflies_globe.jpg

 

Ahogy arról már beszámoltunk, azok, akik nem tudnak a helyszínen jelen lenni Antalyában a Five Star Szemináriumon, élőben követhetik az online közvetítésünket, akár 6 nyelven!

Örömmel jelentjük be, hogy július 22-én 13:00 (EEST; GMST+2) óráig bárki követheti az élő közvetítést ingyen, a special.swisshalley.com oldalon keresztül! A közvetítés a Ustream oldalán keresztül fog történni, ezért első körben ingyenesen regisztrálnod kell a Ustream oldalán. Ezt erősen ajánlott már most megtenned, mert ha az utolsó pillanatra hagyod a regisztrációt, lemaradhatsz a szeminárium elejéről. A kétnapos közvetítés díja 30 USD, amit akár előre, a közvetítés megkezdése előtt is kifizethetsz.

A közvetítés július 22-én 10:30-kor fog indulni (EEST; GMST+2). Gondold át melyik nyelven szeretnéd követni a közvetítést, ugyanis új nyelvre váltás esetén a 30 USD díjat újra ki kell fizetned. A közvetítés folytatását a második napon a Ustream oldalán regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve megteheted.

Légy jelen virtuálisan Te is a Five Star Szemináriumon!

fivestar10ev.jpg

Nem tudsz részt venni személyesen a Five Star Szemináriumon, de nem szeretnél lemaradni a sztárelőadók előadásairól? Mivel a Five Star Szeminárium egy igazi korszakváltó rendezvény lesz az életünkben, ezért a Swiss Halley a kivételes alkalomra tekintettel most erre is kínál megoldást: az interneten élőben követheted az egész szemináriumot angol, orosz, román, magyar, szlovák és cseh nyelven, tetszés szerint. Bár a hangulat és a színpad varázsa némileg veszít valamit az értékéből, a tudás és a hasznos információk előtt így nincs akadály!

Mit kell tennem, hogy elérjem az élő közvetítést?

A közvetítés a Ustream oldalán keresztül fog történni, ezért első körben ingyenesen regisztrálnod kell a Ustream oldalán. Ezt erősen ajánlott már most megtenned, mert ha az utolsó pillanatra hagyod a regisztrációt, lemaradhatsz a szeminárium elejéről. Előfordulhat, hogy a regisztrációs leveled a spam mappádba kerül, erre figyelj oda, ha nem érkezik meg néhány percen belül! Ha regisztráltál, bejelentkezés után a special.swisshalley.com oldalon éred el az élő közvetítést. Itt kiválaszthatod a nyelvválasztóval, hogy milyen nyelven szeretnéd olvasni a weboldalt és nézni a közvetítést. Ez az oldal július 20-án, vasárnap késő estétől lesz elérhető.

A linkre kattintva bejelentkezés után a “Buy $30” gombra kattintva tudod kifizetni a két napos közvetítés 30 USD díját. Fontos: a közvetítés díja nyelvenként kerül ennyibe! Gondold át melyik nyelven szeretnéd követni a közvetítést, ugyanis új nyelvre váltás esetén a 30 USD díjat újra ki kell fizetned. A közvetítés folytatását a második napon a Ustream oldalán regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve megteheted.

Így már élőben követheted a három sztárelőadó, Michael Strachowitz, Willi Morant és Mark Davis oktatását, továbbá a Swiss Halley igazgatójának és menedzsmentjének, valamint a legsikeresebb hálózatépítőknek az előadásait. Használd ki a modern technika vívmányait és tanulj a legjobbaktól akár több ezer kilométer távolságból!

Az élő stream július 22-én 11:00 és 21:00 óra, 23-án 11:00 és 21:00 óra között lesz elérhető. Kövesd az eseményeket, tanulj az előadóktól és légy részese az ünnepi pillanatoknak!

Találkozunk - ha csak virtuálisan is - a Five Star Szemináriumon!

Már csak pár nap van hátra a Five Star Szeminárium kezdetéig! Ennyi hálózatépítő ritkán jelenik meg egy helyen egy időben, gondolj bele milyen felemelő érzés lesz együtt lenni ilyen sok emberrel, akik ugyanazzal a céllal gyűltek össze!

Az új információk, amik ezen a fantasztikus eseményen hangzanak el, sok száz disztribútor – és persze családjaik - életére lesz rendkívül pozitív és maradandó hatással. A szeminárium egyúttal egy életre szóló élmény megszerzésének helyszíne is egyben, aminek hála bátrabban merünk majd nagyobbat álmodni, és sorsunk irányítását saját kezünkbe visszavenni.

Ugyanakkor a Five Star Szeminárium a felhőtlen szórakozás helyszíne is egyben, ahol a megannyi lehetőség sok mulatságos helyzetet teremt majd. A Platina Klub résztvevői, Régi Anikó, Fehér László, Ignáth András és Bartuska József már jól tudják ezt, hiszen velük már megtörtént minden elképzelhető a Török Riviérán…

funtaliavideo.jpg

Ugyanitt szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy gratuláljunk a mostani szemináriumon minősülő friss Platina vezetőknek, szeretettel üdvözöljük őket a klubban!

Jó szórakozást és kellemes tanulást Antalyában, a Five Star Szemináriumon! :)

tudjukmit.jpg

El sem hisszük: már tényleg csak pár nap van hátra a nagy pillanatig, és végre találkozunk a Five Star Szemináriumon! A helyszínen már minden készen áll a Swiss Halley eddigi legnagyszabásúbb rendezvényére. De mi fog történni pontosan? Most összegyűjtöttük a menetrendet és minden fontos információt, amire szükséged lehet a Five Star Szemináriummal kapcsolatban!

Érkezés - távozás

Az Antalyai repülőtér és a WOW Kremlin & Topkapi Palace Hotelek között foglalhatsz transzfert is, aminek áráról és részleteiről bejelentkezés után a swisshalley.com oldalon, a transzferek menüpontban találsz bővebb információt a dátum és a helyszínek megadásával.

A szeminárium (július 22-23.) programja:

  • Belépés kizárólag érvényes szeminárium jeggyel

  • Kapunyitás július 22: 10:00; július 23. 9:30 (előzetes regisztráció szükséges reggel 8:00-tól a regisztrációs pultnál, ezért kérjük még a kezdés előtt, időben érkezzenek)

  • A program kezdete: július 22: 10:30; július 23: 10:00

  • Dress code: üzleties megjelenés

  • Helyszín: WOW Kremlin Palace Hotel Fő Rendezvényterem

    Záróbuli (július 23.)

    • Kezdés: 22:00

    • Belépés: érvényes szeminárium jeggyel, illetve a hozzátartozóknak jegy nélkül is

    • Dress code: Teljesen fehér öltözet (white party)

    • Korlátlan snack és italfogyasztás: 18 USD (belépéskor vagy a program ideje alatt a regisztrációs pultnál kötelezően a hotelnek fizetendő)

    • Italok: fehér bor, vörös bor, raki, gin tonic, vodka meggy, alkoholos és alkoholmentes koktélok

    • Snackek: olivabogyó, magvak, nyers zöldségek, sárga és fehér sajtok gyümölcsökön tálalva

    • Helyszín: WOW Kremlin Palace Hotel Fő Rendezvényterem

    Részletesebb eligazításért a rendezvény ideje alatt fordulj bátran a helyszínen jelenlévő hoszteszeinkhez az információs pultoknál!

    Amennyiben még többre vagy kíváncsi a rendezvény helyszínét biztosító WOW Kremlin & Topkapi Palace Hotelekről, vagy tudni szeretnéd mivel töltheted az idődet a rendezvény idején kívül, illetve családtagjaid a rendezvény alatt, akkor olvasd el információs brossúránkat!

    Július 22-től megújul a honlapunk, és rengeteg régóta várt új funkció lesz elérhető! A fejlesztések élesítése miatt azonban az oldal egy rövid időre nem lesz elérhető, előreláthatólag július 20. 20:00 órától két napon keresztül.

    A leállás természetesen nem érinti a már korábban lefoglalt szállásokat és utakat, azonban azoknak, akik most utaznak velünk, érdemes bejelentkezni még a leállás előtt és elmenteni a szükséges vouchereket, illetve szemináriumi jegyet és Day Pass-t. Ezeket a foglaláskor elküldtük e-mailben is, így bármikor visszakereshetőek.

    Szemináriumi jegyet és Day Pass-t az oldalleállás pillanatáig lehet vásárolni a fivestarseminar.swisshalley.com oldalon. Mivel ez a Swiss Halley rendszerével össze van kötve, a leállás pillanatától megszűnik ez a lehetőség.

    Ügyfélszolgálatunk július 22-én keddtől július 25-én péntekig orosz (+7 4986195692) és ukrán (+380 443920575) nyelven 0-tól 24 óráig, a többi nyelven pedig bővített elérhetőséggel, reggel 8 és este 8 között várja a kérdéseket és megkereséseket a +36 1 5100655 (magyar), +41 445083051 (angol) telefonszámon és az info@swisshalley.com címen. A leállás ideje alatt azonban az ügyfélszolgálat sem fér hozzá a rendszerhez, így semmilyen beállítást vagy módosítást nem tudnak eszközölni. Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk.

    velence_1405664353.jpg_500x325

    Ha valami különlegesre vágyik a Velence-Lido szigeten, az Albergo Quattro Fontane történelmi épülete, nagy kertje és egyedülálló antik gyűjteménye bizonyára lenyűgözi majd. A strand alig 5 perc sétára terül el.

    A virágos kertben álló hangulatos szálloda rengeteget megőrzött eredeti pompájából, így többek között fagerendás mennyezettel és egy sor érdekes szoborral bűvöli el a látogatót.

    Még mindig Antalya!

    2014.07.18. 08:09

    antalya10_1405663700.jpg_500x325

    A Seven Stars Exclusive Hotel ingyenes transzfert biztosít a Lara strandhoz. A szálloda lenyűgöző, bástyaszerű homlokzattal rendelkezik, mely a szabadtéri medencére néz. A hotel à la carte éttermében török ​​és nemzetközi fogásokat szolgálnak fel.

    A Seven Stars Exclusive Hotel szobái ingyenes Wi-Fi-vel, síkképernyős TV-vel és klasszikus dekorációval rendelkeznek. Mindegyik légkondicionált szobához saját erkély tartozik, néhányból a Földközi-tengerre nyílik kilátás.

    antaly10_1405597421.jpg_500x325

    A kicsi és barátságos szálloda az antalyai Kaleici (az óváros) történelmi területének szívében található, közel a jachtkikötőhöz és a városközponthoz.

    A szálloda kényelmes, oszmán stílusú egy-, két-, három-és négyágyas szobákat kínál, melyek kialakítása és berendezése rendkívül kellemes tartózkodást biztosít.

    Hogy ott tartózkodása a lehető legkényelmesebben teljen, a szálloda 24 órás szobaszervizt is működtet.

    A szálloda felár ellenében transzfert kínál a buszpályaudvarról és a reptérről.

    süti beállítások módosítása