Mindenki szeret utazni, izgalmas helyeken élményeket gyűjteni.

Bizonyára így vagy ezzel Te is, a barátaid is, a szomszédod is, a munkatársaid is, és mindenki, akit ismersz. De vajon hányan mondhatják el, hogy olyan mesés árakon utazhatnak, mint amit a Swiss Halleyn keresztül érhetsz el. Pedig ez a lehetőség számukra is adott. Neked, mint a Swiss Halley közösség felhasználójának – vagy leendő felhasználójának–, nem csak az utazás élménye, hanem a vonzó jövedelem is elérhető.

turizmus.jpg

Ha Te már ilyen csábító áron utazol, miért ne hagynád elcsábulni a barátaidat, ismerőseidet is? Miért ne osztanád meg velük ezt a lehetőséget? Miért titkolnád előlük? Eddig is utazgattak, és bizonyára ők is inkább választanák a szenzációs Swiss Halley árakat, mint a borsos szállásárakat. A Swiss Halley közösségének felhasználójaként ők neked köszönhetik ezt a lehetőséget, mi pedig neked köszönjük meg azzal, hogy részesülsz a Swiss Halley forgalmából. Szerinted is így igazságos?

A világ GDP-jének 10.2 százalékát teszi ki a turizmus! 

Láthatod, hogy egy ekkora üzletből nem érdemes kimaradni!

 

MLM-mel, vagy hálózatépítéssel foglalkoztál eddig? Egy olyan lehetőséget kínálok neked, amelyben sikeresen és jövedelmezően kamatoztathatod az eddig megszerzett tapasztalatodat.

Ha utasbiztosítás-kötéssel foglalkozol és szeretnél több ügyfelet szerezni, kérlek nézd meg mit tudok nyújtani a Swiss Halley Online utazási irodával!

Ha csatlakozol a rendszerhez nem csak utasbiztosítást, hanem utazásokat is eladhatsz! Vagyis két legyet üthetsz egy csapásra!

Legyen saját utazási irodád, ahol a világ 300 ezer szálláshelyéből válogathatsz és ajánlhatsz utazásokat az ügyfeleidnek kedvezményes árakon. Ha kíváncsi vagy, mit jelentenek a kedvező árak, regisztrálj honlapunkon az alábbi címen: https://swisshalley.com/hu/ref/mecsek 

A regisztráció teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!

 

szeretnel.jpg

 

 

Swiss Halley üzleti prezentáció

A kompenzációs terv és az üzleti prezentáció letölthető a swisshalley.com oldalról is!

Ha felkeltettem az érdeklődésed, ne habozz,
keress meg bátran! 

szekely0505@gmail.com

(+36)70/771-6654

munkanyar.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr516395405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása