Utazásszervezés

2014.04.01. 14:20

Hogyan utazd be a világot anélkül, hogy egy vagyont költenél?

 

Ki akar feleslegesen sokat költeni utazásra, ha van más lehetőség is? Szolgáltatásunkon keresztül akár harmadáron foglalhatsz szállást: 300.000 hotel több mint egymillió ajánlatát érheted el akár 70%-os, átlagosan 30%-os kedvezménnyelSzállások mellett hajóutakat éssíutakat is foglalhatsz, rövidesen pedig már transzfert is. Sehol máshol nem találsz egy helyen ennyi jó ajánlatot! Ráadásul nem csak te veheted igénybe a kedvezményeket!

roma.jpg

Élvezd a szuper árakat a családoddal és a barátaiddal együtt!

Nagy a családod vagy széles a baráti köröd, de együtt szeretnétek utazni? Megoszthatod velük is az élményt, de nem csak a Facebookon. Vagy egy romantikus hétvégét tervezel kettesben? A Rajtunk keresztül mindez megoldható, hiszen még akár kilenc ember utazhat veled ugyanazon a kedvezményes áron. Így te és a veled utazók is rengeteg pénzt takaríthattok meg. Ha többen utaztok, még azzal is megkönnyítjük a dolgodat, hogy már a foglalási folyamat során eldönthetitek, hogy hány szobát és hány személyre szeretnétek, és te már csak a megfelelő hoteleket látod.

bora.jpg

Egyszerű és gyors foglalás

A karosszékből vagy az íróasztal mellől is lefoglalhatod álmaid szállását! Könnyen használható keresőnk segítségével kényelmesen böngészhetsz a fantasztikus ajánlatok között. Amint megtalálod a megfelelő ajánlatot, azonnal lefoglalhatod és kifizetheted, nehogy más halássza el az orrod elől a legjobb utakat. Az utazáshoz szükséges vouchert így ráérsz később is kinyomtatni, mivel a foglalásod már él. Nincs kapkodás, sorban állás vagy udvariatlan ügyintéző.

  • 300.000+ hotel több mint egymillió hihetetlen ajánlata         
  • Foglalás egyszerűen és kényelmesen, otthonról végezhető
  • Utazás hihetetlen árakon
    Fedezd fel a világot!

tudatos.jpg

Utazásszervezés

Utazásszervezőket keresek! Magas kereseti lehetőség, kötetlen munkaidő a Swiss Halley által nyújtott lehetőségekkel.

Amennyiben megnézted üzleti prezentációnkat, már tudhatod, hogy, ha tegja vagy a rendszerünknek, magadon kívül 9 személyt, illetve ha van társkártya tulajdonosod még ő is kilenc személyt vihet magával. Ez nem minősül csoportos utaztatásnak.

Íme egy példa a pénzkereseti lehetőségre:

A Hotel Ramada ajánlata a tavalyi évben: 57.000 Ft / éjszaka / 2 fő, reggelivel
Te a barátaidat ugyanebben a hotelbe 40.000 forintért tudod elvinni őket! A szolgáltatás, a szállás teljesen megegyezik. A saját webirodádon keresztül viszont 129 USD-ért tudod elvinni Őket! Mivel kilenc partnerrel tudsz utazni, egy nap 90.000 Forint a nyereséged! Ebből az összegből bőven ki tudod fizetni a rád eső részt,  ami közel 30.000 Forint. Tehát 60.000 Forint tiszta nyereség!!! Ha 10 napra mész nyaralni a barátaiddal, 600.000 forintot kerestél úgy, hogy ingyen volt a szállásod! Ha a partnered is hoz 9 embert magával, akkor 10 nap alatt 1.200.000 forint nyereséged lehet.

szla01.jpg

Tehát, ha komoly utazásszervezési képességgel rendelkezel, gondold át érdemes-e belépni a mi üzletünkbe! Amennyiben szeretnél velem dolgozni, vagy csak utazni, kérlek jelentkezz!

Keress meg elérhetőségeimen!

Székely Ernő (+36) 70/771-6654
szekely0505@gmail.com

Ha előzetesen tájékozódni szeretnél az utazási ajánlatokról, végezd el az ingyenes regisztrációt honlapunkon.
A szponzor mezőbe írd be: mecsek

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr855825044
süti beállítások módosítása