Örömmel jelentjük, hogy a Swiss Halley oldala, a www.swisshalley.com újra elindult. 

A leállás oka egy kívülről érkező támadás volt, amit a helyzet súlyosságához képest rendkívül hamar sikerült elhárítanunk. A korábbi jelszavak azonban biztonsági okokból törlésre kerültek, bejelentkezni csak új jelszóval lehetséges. A tennivalód elég egyszerű: jelentkezz be!

A honlapon a bejelentkezésre kattintást követően a felhasználóneved és régi jelszavad beírása után a rendszer aktiválja számodra az új jelszó generálásához szükséges felületet. Itt add meg a kért adatokat (felhasználónevedet, illetve e-mail címedet) és már küldjük is e-mailben az új jelszót.

A Facebookon keresztül regisztrált felhasználók új jelszó kérése nélkül is be tudnak lépni az oldalra. A jelszó megváltoztatása ez esetben is javasolt, mely művelet a webirodában végezhető el.

Javasoljuk, hogy az emailben tőlünk kapott új jelszavadat az első belépés után változtasd meg egy általad választott saját jelszóra, amihez csak te férsz hozzá!

A rendszerleállítás miatt a voucherek és regisztrációk érvényességét természetesen meghosszabbítjuk. Minden 2014. március 2-án még érvényes utazási csomag és voucher felhasználhatósági ideje egy teljes héttel növekszik. Továbbá a 2014. március 2-án aktív elállási időket is meghosszabbítjuk 6 nappal.

A magyar nyelvű support a hétfői napon (március 10.) hosszabbított ügyfélfogadási idővel, 9-18 óráig (CET) várja az ügyfelek hívásait.

Köszönjük a türelmet és a támogatást!

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr995849857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása