ulrichmarki.jpg

Tedd meg az első lépését a Swiss Halley vezérigazgatójával a közös jövő felé! Erre kér Ulrich Märki, a cég első embere videóüzenetében, amellyel most téged is meghív a Five Star Szemináriumra, Antalyába. A júliusi, álomnyaralással is egybekötött üzleti eseményen a Swiss Halley vezérigazgatója mellett a hálózati marketing elismert alakjai mutatják meg az utat a biztos sikerhez. A Five Star Szeminárium azonban több lesz, mint egy egyszerű szakmai konferencia. Hallgasd meg Ulrich Märki üzenetét, és tudd meg, hogy miért!

ulrichvideo.jpg

Szeretnél te is Ulrich Märki szövetségese lenni az új küldetésben? Akkor nincs más hátra, csatlakozz az ötcsillagos társasághoz Antalyában! Tanulj a szakma ászaitól és élj a lehetőségekkel, amelyeket az új időszámítás hoz a disztribútorok életébe!

Az elsők között akarom megismerni a jövő sikereihez vezető utat!

Fogadd el a Swiss Halley vezérigazgatójának meghívását, és találkozzunk a török Riviérán! Jegyek még korlátozott számban elérhetők: fivestarseminar.swisshalley.com

Five Star Szeminárium
2014. július 22-23.
Kremlin Palace Hotel, Antalya, Törökország

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr156498923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása