Mint ahogyan azt már te is biztosan észrevetted, a március eleji leállás után nem sokkal sikeresen újraindult a Swiss Halley hivatalos oldala. Örömmel jelentjük, az oldal kifogástalanul működik a megnövekedett forgalom mellett is. Ennek köszönhetően regisztrált felhasználóink újra zavartalanul kereshetnek és foglalhatnak ajánlataink között, illetve webirodádon keresztül ismét könnyedén intézheted ügyeidet. Továbbá az oldal újraindítását lehetővé tevő fejlesztések során csapatunk sikeresen kezelte annak az időnkénti lassulásnak az okát is, amelyről február végi hírlevelünkből értesülhettetek. Így immár egy, még a réginél is jobb weboldal vár benneteket a https://swisshalley.com-on!

A honlap újraindulása után Ulrich Märki, a Swiss Halley vezérigazgatója utazás közben a genfi reptéren, Pásku István igazgató társaságában nyilatkozott. Ahogyan az a svájci üzletember nyilatkozatából is kiderül, a leállás oka egy kívülről érkező komoly támadás volt, amit a helyzet súlyosságához képest rendkívül gyorsan sikerült elhárítanunk hála operatív csapatunk megfeszített munkájának, üzleti partnereink gyors és szakszerű együttműködésének. 

Külön köszönettel tartozunk felhasználóink türelméért és támogatásáért is! A https://swisshalley.com újraindulása óta rengeteg foglalás érkezett hozzánk és nagyon sok voucheres utazás talált gazdára. Felhasználóink támogatását természetesen igyekszünk meghálálni. Méghozzá úgy, hogy extra biztonsági lépéseket teszünk a rendszer védelme érdekében, valamint a határidők tekintetében sem kell aggódnod a leállással töltött napok miatt.A fentieknek megfelelően a leállás idején a rendszerünkben használt jelszavakat biztonsági okokból töröltük, azokkal nem lehetséges a továbbiakban bejelentkezni.

A támadás során, amely a Swiss Halley berkein kívülről, külső szolgáltatón keresztül érte rendszerünket, elképzelhető - bár nem valószínű - hogy a Swiss Halley-n kívül más is hozzáférhetett a tárolt adatokhoz. Ezért arra kértük felhasználóinkat, hogy minél hamarabb igényeljenek új jelszót, amit már nagyon sokan sikeresen meg is tettek. Ha neked eddig még nem sikerült gondoskodnod róla, akkor itt az idő! Új jelszó igénylésére a következő módon van lehetőséged: Az oldalon a bejelentkezésre kattintást követően a felhasználóneved és régi jelszavad beírása után a rendszer aktiválja számodra az új jelszó generálásához szükséges felületet. Amennyiben ez nem történik meg, válaszd az “Elfelejtett jelszó” opciót! Itt add meg a kért adatokat (felhasználónevedet, illetve e-mail címedet) és már küldjük is e-mailben az új jelszót.

Javasoljuk, hogy ezt követően, az első belépés után változtasd meg a tőlünk kapott jelszót egy saját jelszóra, amihez csak te férsz hozzá! Érdemes nehezen kitalálható jelszót választani, amely az átlagosnál hosszabb és egyaránt tartalmaz kis- és nagybetűket, valamint számokat. Amennyiben az új jelszó igénylése után rövid időn belül nem kapsz tőlünk üzenetet a megadott e-mail címre, ne felejtsd el ellenőrizni e-mail fiókod spam-mappáját is. Előfordulhat, hogy az általad használt levelezőrendszer automatikusan ebbe a mappába helyezi a tőlünk érkező üzenetet.

Gondoskodtunk arról, hogy a leállással töltött idő (pontos időtartama: 2014. március 2. 12:41 – március 7. 18:50) miatt semmiképp ne kerülj hátrányos helyzetbe. Ennek megfelelően az általad előfizetett, a leállás idején érvényes csomagok, illetve voucherek felhasználhatóságának határidejét is meghosszabbítottuk egy teljes héttel. Így például ha eredetileg vouchered felhasználási határideje 2014. június 2. éjfél volt, voucheredet immár 2014. június 9-ig éjfélig használhatod fel foglalásra voucheres keresőnk segítségével. Ugyancsak meghosszabbításra kerültek a regisztrációhosszabbításra és az elállásra vonatkozó határidők. A március 2-án érvényes utazási csomagok felhasználási ideje szintén 7 nappal, a március 2-án aktív elállási idők pedig 6 nappal lettek hosszabbak. A webirodádban, lévén ott tárolunk naprakészen minden információt, már a meghosszabbított érvényességi időket látod.

Amennyiben a leállással kapcsolatban bármi kérdésed van, fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz! Habár a gyors és hatékony intézkedésnek köszönhetően a támadás és az azzal járó veszélyek hamar elhárításra kerültek, mégis számolnunk kell a rendszerünkben tárolt adatok esetleges illetéktelen használatának lehetőségével. Amennyiben visszaélés gyanúja merül fel, kérünk, haladéktalanul informáld a Swiss Halley munkatársait. Azért, hogy ennek lehetőségét és potenciális hatását minimalizáljuk és adataid továbbra is a legnagyobb biztonságban legyenek, több konkrét intézkedést tettünk. Szervereinket új helyre, az Egyesült Királyságba költöztettük, ez egy fontos lépés az oldal nemzetközi jellegének fejlesztésében is. Így ugyanis globális szemszögből nézve jelentősen gyorsult a rendszer szerverelérése.

Az új szerverbeállításokat, adatkonzisztenciát neves szakértőkkel ellenőriztettük. Nem kevésbé fontos az a tény, hogy az eset kapcsán a megfelelő jogi lépéseket megtettük. További információbiztonsági lépéseket tettünk és fogunk tenni, amelyek egy része biztonságtechnikai okokból nem hozható nyilvánosságra. Minden olyan fejlesztésünket, amelynek közzététele nem veszélyezteti a rendszer biztonságos mivoltát és érinti a felhasználókat, nyilvánosságra fogunk hozni.

A március eleji események jó alkalmat szolgáltattak erre nekünk is, így mi is lecseréltük az összes jelszavunkat, kérjük, ha eddig nem tetted még meg, akkor most mindenképp igényelj te is új jelszót a https://swisshalley.com oldalon. A tőlünk kapott jelszót célszerű egy sajátra cserélni, amit a webirodádba belépve tehetsz meg. Fontos, hogy ne használj olyan jelszót, amit más fióknál már megadtál, az egyedi jelszavak ugyanis fokozott biztonságot jelentenek! A jelszócsere gyors és egyszerű folyamat, néhány kattintás csupán, egy jó jelszóval azonban nagyon sokat tehetsz felhasználói fiókod biztonsága érdekében. A webirodádban lehetőséged van e-mail címed lecserélésére is, megadhatsz akár egy olyan címet, amit kizárólag a Swiss Halley-vel kapcsolatos ügyekben használsz.

Az incidens ellenére az élet a Swiss Halley-nél egy pillanatra sem állt meg. Ennek megfelelően, a március eleji események természetesen nem érintik a soron következő rendezvényeket sem. Találkozzunk júliusban a törökországi Antalyában megrendezésre kerülő Five Star Szemináriumon! Addig is kellemes időtöltést kívánunk minden Swiss Halley utazónak, keresd te is a legjobb ajánlatokat újraindult honlapunkon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr235931767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása