otcsillagos.jpg

Gondolkoztál már azon, mire használod hamarosan lejáró voucheredet? Van egy nagyszerű tanácsunk számodra: ne hagyd, hogy kárba vesszen!

Foglald le nyaralásodat Antalyában és szerezd meg mellé a kétnapos szakmai képzést is: várnak a Five Star Szeminárium ajánlatai! A Swiss Halley eddigi legnagyobb üzleti rendezvényét most egy életre szóló vakációval kötheted össze a törökországi Antalya mesés tengerparti szállodáiban. A WOW Topkapi & Kremlin Palace ultra all inclusive ellátással kényeztet téged és családodat akár 8 éjszakán keresztül.

Nézd meg voucheres ajánlatainkat és biztosítsd helyed még ma!

Szeretnél részt venni az álomnyaralással egybekötött szakmai eseményen, ahol az üzleti élet kiemelkedő alakjainak szakértelmét kapod kézhez? Egyszerű a dolgod. Porold le voucheredet és foglalj, mielőtt még lejárna!

A döntés ezúttal is a te kezedben van! A szemináriumi voucheres ajánlatok egyedi konstrukciójának köszönhetően most kedved szerint választhatod ki, hogy foglalásodhoz hány darab vouchert fogsz felhasználni.

Válassz voucheres csomagot!

Ne maradj le akciónkról! Foglalj már most, használd ki a lehetőséget, hogy 2014. május 31-ig bármilyen időpontra foglalhatsz lejáró vouchereddel!

Ragadd meg az alkalmat és ne engedd, hogy vouchered kárba vesszen! Találkozzunk Antalyában!

Bővebb információk a rendezvényről

 

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr646098247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása