vizum.jpg

A július végi Five Star Szemináriumunkat nem véletlenül várja mindenki, aki jövőjét a siker világában képzeli el. Hogy Te is eljuthass, igyekszünk mindenben segítségedre lenni: megkönnyítjük repülőjegy-foglalásodat, valamint kedvezményes csomagban vásárolhatod meg szállásodat és konferenciabelépődet.

Ugye megnézted, érvényes-e még az útleveled?

Szeretnénk, ha törökországi napjaid, amely során szakmai továbblépésedet és hosszú távú sikereidet is megalapozhatod, gondtalanul, vidáman telnének, ezért hadd hívjuk fel a figyelmedet még valamire:

Kérjük, győződj meg mielőbb úti okmányaid érvényességéről! Kerüld el, hogy ez az apró figyelmetlenség a helyszínen okozzon Neked kellemetlenséget, és ellenőrizd, hogy útleveled az országba érkezésed napjától számítva még legalább 6 hónapig érvényes lesz.

Lehet, hogy vízumra is szükséged van?

A Szemináriumra sok-sok országból érkeztek, ezért arra kérünk, mindenképpen bizonyosodj meg róla, hogy vízummal vagy vízum nélkül tudsz-e Törökországba utazni.

Íme néhány irányelv segítségként:

A legtöbb érintett ország utazói – érvényes útlevéllel – 30, 60 vagy 90 napig tartózkodhatnak az országban, egyedül a Lengyelországból érkezőknek kell e-vízumot kell igényelniük. Ezt a www.evisa.gov.tr oldalon keresztül 20 USD, a repülőtéren igényelve 30 USD ellenében tudják beszerezni.

Ha további információkra van szükséged, az alábbi linken a Törökországot érintő összes vízumelőírást, illetve belépési és tartózkodási szabályt megtalálod: http://www.mfa.gov.tr/visa-information-for-foreigners.en.mfa

Tarts velünk a Five Star Szemináriumra július végén! Antalya és a hálózati marketing szakma krémje nagy szeretettel vár!

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr736431347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása