versenyezz.jpg

A Swiss Halley-nél dolgozni igazi csapatmunka, hiszen akkor lépsz előre, ha a csapatod is fejlődik. A Five Star Szeminárium résztvevői minden lehetőséget megkapnak a fejlődéshez, hiszen a legsikeresebb hálózati vezetők és a Swiss Halley menedzsmentje mellett Michael Strachowitz, Mark Davis és Willi Morant, a hálózati marketing 3 nemzetközileg is elismert szakembere is előad.

Versenyezz velünk! A legtöbb jegyet értékesítő vezetők komoly elismerésben részesülnek!

Add meg a lehetőséget az alsó vonaladnak is az előrelépésre, és repítsd ezzel a csúcsra a saját karrieredet is! Ráadásul azok az Arany vagy magasabb szintű vezetők, akik a legtöbb jegyet értékesítik, most külön elismerésben részesülnek és értékes jutalmat is kapnak a rendezvényen!

Nem vagy még Arany vezető?

Akkor sem maradtál le semmiről! A szemináriumig még lehetőséged van elérni az Arany vezetői szintet, és beszállni a versenybe. Amennyiben a verseny ideje alatt minősülsz, akkor az összes addig általad eladott jegyet beszámítjuk, így mindenki egyenlő eséllyel indulhat. Lépj szintet most, és mutasd meg a jelenlegi Arany vezetőknek, mennyivel többen jönnek el a szemináriumra a Te alsó vonaladból!

Értékes jutalmak és elismerés

A legtöbb jegyet értékesítő Platina vezető, két Alapítói Arany vezető és öt Arany vezető kap értékes jutalmat és elismerést a színpadon Antalyában, a Five Star Szemináriumon!

A verseny időtartama:
Kezdés: 2014. július 1.
Zárás: 2014. július 20. 23:59

A verseny állását a webiroda “Verseny” menüpontjában követhetitek figyelemmel.

Hívj meg minél több embert, legyünk jelen minél többen a Swiss Halley eddigi legnagyszabásúbb rendezvényén! Sok sikert, találkozunk júliusban, Antalyában!

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr246467641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása