foglaldle.jpg

Addig halogattad a foglalást, míg el nem fogytak a szobák? Már azt hitted, hogy biztosan le fogsz maradni az ötcsillagos antalyai szállásról? Ne aggódj, mi éjt nappallá téve azon dolgoztunk, hogy te is részese lehess a meghatározó pillanatoknak. Jelentjük: nem kell tovább várnod, mert a Five Star Szeminárium csomagajánlatai között korlátozott számban újra elérhető a Szállás és az Ötcsillagos csomag is!

Vadonatúj hotel lépett a képbe

Engedd meg, hogy bemutassuk a Five Star Szeminárium új szállásajánlatát, az IC Hotels Green Palace-t! Az International Comfort (nemzetközi kényelem) szállodalánc tagja nevéhez híven, kényeztető luxussal, 300 méternyi homokos tengerparttal a török Riviérán, rengeteg szórakozási lehetőséggel és High End All Inclusive ellátással várja a Five Star Szeminárium vendégeit. A szálloda által kínált korlátlan étel- és italfogyasztás lehetősége mellett csomagjaink alapértelmezetten tartalmaznak egy Day Pass-t is, amely a konferencia helyszínének látogatásához szükséges. A Day Pass segítségével a Five Star Szeminárium napjain, július 22-én és 23-án korlátlanul élvezheted a Green Palace szomszédságában fekvő WOW Topkapi & Kremlin Palace hotelek kényeztetését is. Így három legyet ütsz majd egy csapásra: 3 luxushotel is a te kedvedben jár majd.

Hogyan foglalhatsz szobát a Green Palace-ben?

Eldöntötted, hogy te is részesülni szeretnél az ötcsillagos vakáció élményében? Nincs más hátra: foglald le szemináriumi szállásodat az IC Hotels Green Palace-ben! A kereső segítségével felnőttek és gyerekek részére is kedvedre foglalhatsz szobát. A gyerekekre vonatkozó foglalási díj a gyermek korának és a felnőtt kísérők számának függvényében változik. A konkrét árakért válaszd a szeminárium csomagajánlatai közül bármelyik szállást tartalmazó csomagot, add meg az igényeidnek megfelelő keresési paramétereket, majd csapj le a számodra legszimpatikusabb ajánlatra! Figyelem: a rendelkezésre álló szobák száma véges. Siess, nehogy elszalaszd a lehetőséget!

Megnézem az IC Hotels Green Palace szemináriumi ajánlatait!

Willi Morant a Green Palace vendégeinek is jár

Az IC Hotels Green Palace vendégeként Te is részt vehetsz Willi Morant exkluzív képzésén, amelyre a szeminárium 0. napján, július 21-én kerül sor. Kíváncsi vagy, milyen tippeket ad az MLM guru a bennfenteseknek? Akkor foglalj szobát az IC Hotels Green Palace-ben és küldj e-mailt neveddel és felhasználóneveddel a fivestarseminar@swisshalley.com e-mail címre július 17-ig! Kérjük, a tárgy mezőben tüntesd fel a következő szöveget: "Willi Morant exkluzív képzés"! Így 21-én lehetőséged nyílik a helyszínen megvásárolni a képzés látogatásához szükséges Day Pass-t.

Kösd össze az ötcsillagos szakmai élményt egy felejthetetlen ötcsillagos nyaralással! Találkozzunk Antalyában a Five Star Szemináriumon!

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr166474819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása