antaly01.jpg

Ezen a héten is folytatódik sorozatunk: a mostani részben a Platina Club tagjai visszatérnek Antalyába, hogy még alaposabban szétnézzenek az ötcsillagos paradicsomban. Így esett a választásuk a török riviéra egyik tematikus szállodájára, a szintén 5 csillagos Hotel Concorde-ra. Ha már itt jártak, belevetették magukat talpig fehérben egy white partyba, azzal a feltett szándékkal, hogy amikor legközelebb veletek együtt szórakoznak, már legyen átadható tapasztalatuk. Lesd el a mozdulataikat a videóról!

paradics.jpg

Kedves világutazó barátunk, a Five Star Szeminárium oldalán keresztül még foglalhatsz szobát az IC Hotels Green Palace szállodában, ahol az 5 csillagos környezetnek és ellátásnak hála garantáltan elégedett leszel a vendéglátással!

Jövő héten újabb epizóddal jelentkezünk! Annyit már most elárulhatunk, hogy a következő rész minden eddiginél nagyobb dózisban fog utazási vágy-serkentőt tartalmazni.

Addig is kellemes várakozást és jó munkát kívánunk! Kevesebb, mint három hét és találkozunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr316484801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása