Rohamosan közeledik a filmsorozatunk apropóját adó Five Star Szeminárium, így sorozatunk is lassan a végére ér. Amennyiben csak most csatlakoztál hozzánk, vagy valamiért lemaradtál az eddigi epizódokról, most egybefűzve is megtekintheted a Platina Club tagjainak üzeneteit az előttünk álló sorsfordító mérföldkőről!

 videovisszaszam.jpg

Egy szeminárium sokkal több, mint egy utazás, kulturális élmények és üzleti ismeretek megszerzésének helyszíne. Milliók vallják: egy ilyen horderejű rendezvényen való részvétel életreszóló elhatározások és világraszóló tervek gyújtópontja és katalizátora.

Aki kimarad, lemarad – tartja a mondás, és ez kiemelten igaz a Five Star Szemináriumon! Azon túl, hogy a szakma nagyágyúitól tanulsz, a Swiss Halley AG által nyújtott egyedül álló lehetőség részleteiről és a jövőben bevezetésre kerülő forradalmi újításokról is első kézből szerzel tudomást.

Ha még hezitálsz, csak azt tudjuk javasolni, nézd meg még egyszer a fenti videót és hozz egy jó döntést!

Találkozunk Antalyában, a Kremlin Palace Hotelban!

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr256507645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása