VII. Swiss Halley Szeminárium

2014.02.24. 16:41

hds_seminar.jpg

A VII. Swiss Halley Szeminárium egy újabb alkalom a találkozásra, és egy újabb lehetőség együtt örülni a sikereknek is. Emellett egyedi alkalom a tanulásra egyaránt, hiszen olyan nemzetközileg elismert szakemberek előadásait hallgathatod meg élőben, akikkel máshol nem találkozhatsz!

Ismerd meg általuk a sikerhez vezető további lépcsőfokokat, és találd meg a leggyorsabb utat a céljaidhoz! A magas színvonalú oktatás mellett a szemináriumon kerül sor az előléptetésekre, valamint itt kerülnek kiosztásra a különböző elismerések is.

A legsikeresebbek átvehetik a kiemelkedő munkájukért járó jutalmakat. Az ajtó mindenki előtt nyitva áll: hajts rá az elismerésekre, és érezd át Te is a sikert a színpadon!

Helyszín és időpont:
Budapest, Ram Colosseum -  2014. Március 22.

ticket.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr405830965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása