Ahogy arról már beszámoltunk, azok, akik nem tudnak a helyszínen jelen lenni Antalyában a Five Star Szemináriumon, élőben követhetik az online közvetítésünket, akár 6 nyelven!

Örömmel jelentjük be, hogy július 22-én 13:00 (EEST; GMST+2) óráig bárki követheti az élő közvetítést ingyen, a special.swisshalley.com oldalon keresztül! A közvetítés a Ustream oldalán keresztül fog történni, ezért első körben ingyenesen regisztrálnod kell a Ustream oldalán. Ezt erősen ajánlott már most megtenned, mert ha az utolsó pillanatra hagyod a regisztrációt, lemaradhatsz a szeminárium elejéről. A kétnapos közvetítés díja 30 USD, amit akár előre, a közvetítés megkezdése előtt is kifizethetsz.

A közvetítés július 22-én 10:30-kor fog indulni (EEST; GMST+2). Gondold át melyik nyelven szeretnéd követni a közvetítést, ugyanis új nyelvre váltás esetén a 30 USD díjat újra ki kell fizetned. A közvetítés folytatását a második napon a Ustream oldalán regisztrált felhasználóneveddel és jelszavaddal belépve megteheted.

Légy jelen virtuálisan Te is a Five Star Szemináriumon!

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr626534297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása