Amint azt már bizonyára tudod, március 22-én, szombaton rendezzük meg a VII. Swiss Halley Szemináriumot Magyarországon, a budapesti RAM Colosseumban.

Ha még nincs belépőd, a www.halleydiamondsystem.com oldalon, a HDS webshopjában tudsz venni. Jegyek már csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért vásárold meg a sajátodat minél hamarabb, hogy biztosan legyen helyed a szemináriumon!

ipad.jpg

Minden hálózatépítő, aki március 12. 23:59-ig teljesíti az első nagy mátrixot, jogosult egy iPad minire, amit a szemináriumon vehet át! Hajts rá Te is az Apple legmenőbb eszközére: elegáns, nagy tudású, de könnyű, egy kézzel kezelhető és így könnyedén magaddal viheted bárhova, legyen szó munkáról vagy pihenésről! Az iPad miniket csak a minősítést elért felhasználó veheti át személyesen a szemináriumon, ezért kérünk minden érintettet, hogy a rendezvényen legyen nála egy hivatalos fényképes igazolvány.

Természetesen nem csak az első nagy mátrix teljesítéséért jár jutalom, a karrier szintet lépő hálózatépítők szintén a szeminárium színpadán vehetik át elismerésüket! A karrierszintek minősülésének határideje március 19. 23:59, eddig az időpontig kell teljesíteni a következő szint feltételeit. A karrierszintet lépő hálózatépítők szintén elismerésben részesülnek.

Kérjük az iPad minire jogosult hálózatépítőket, hogy március 13. 23:59-ig jelezzék az info@swisshalley.com címen az iPad mini igényüket, ellenkező esetben nem tudjuk garantálni az átadását. Ez azokra a személyekre is vonatkozik, akik már a szeptemberi rendezvény előtt teljesítették a feltételeket, de csak most szeretnék átvenni a jutalom iPadjüket - ők a korábbi feltételek szerint iPad 2-re jogosultak. A karrier szintet lépő felhasználóknak március 20-ig kell jelezniük a feltételek teljesítését az info@swisshalley.com címen. Előzetes jelentkezés nélkül nem áll módunkban az elismerést személyesen átadni a rendezvényen!

Itt az utolsó alkalom: hajts rá Te is az elismerésekre amíg még lehet, és érezd át milyen érzés a színpadon állni! Jó munkát és sok sikert kívánunk!

Hamarosan bővebb információkkal jelentkezünk a rendezvényről. Találkozunk március 22-én, Budapesten!

Üdvözlettel,
Swiss Halley

 

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr935855727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása