szeminarium.jpg

Már csak néhány nap van hátra a soron következő rendezvényünkig, a Magyarországon, a budapesti RAM Colosseumban megrendezésre kerülő VII. Swiss Halley Szemináriumig!

A rendezvényen a Swiss Halley vezetői és sikeres hálózatépítői mellett a szakma nemzetközileg elismert tekintélye is tiszteletét teszi, így ahogy azt már a korábbi rendezvényeinken megszokhattad, ezúttal is lesz kitől ellesni a következő lépéseket a siker felé vezető úton.

A szellemi táplálék mellett persze igazi táplálékról is gondoskodunk! Minden résztvevőnek lehetősége van ebédjegyet venni a HDS webshopjában, a www.halleydiamondsystem.com oldalon. Az ebédjegyek korlátozott számban, a Swiss Halley jóvoltából 2000 Ft helyett kedvezményes 1000 Ft-os áron kaphatóak március 19. 12:00-ig. A jegyeket a helyszínen lehet átvenni, azokkal svédasztalos ebédet kapnak a résztvevők a RAM Colosseum éttermében.

Kérjük, hogy amennyiben ebédjegyet vásárolsz, lehetőség szerint legalább egy órával a rendezvény kezdete előtt vedd át!
A rendezvény során lehetőség van tolmácsgép igénybevételére is. Ennek kölcsönzéséhez egy fényképes igazolvány fénymásolatát kell leadni, rajta a telefonszámoddal. Enélkül nem áll módunkban tolmácsgépet biztosítani!

Ha még nincs belépőd, a www.halleydiamondsystem.com oldalon, a HDS webshopjában tudsz venni. Jegyek már csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért vásárold meg a sajátodat minél hamarabb, hogy biztosan legyen helyed a szemináriumon! Jegyek, illetve ebédjegyek a helyszínen már nem lesznek kaphatóak! A jegyet PDF formátumban kapod meg e-mailben, amit kérünk, hogy kinyomtatott formában hozz magaddal. Ellenkező esetben nem tudunk beengedni a rendezvényre!

Időpont: 2014. március 22. 10:00
Helyszín: Magyarország, 1133 Budapest, Kárpát u. 23.

Hamarosan jelentkezünk a részletes programmal. Találkozunk március 22-én a RAM Colosseumban!

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr665861989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása