Már csak pár nap van hátra a Five Star Szeminárium kezdetéig! Ennyi hálózatépítő ritkán jelenik meg egy helyen egy időben, gondolj bele milyen felemelő érzés lesz együtt lenni ilyen sok emberrel, akik ugyanazzal a céllal gyűltek össze!

Az új információk, amik ezen a fantasztikus eseményen hangzanak el, sok száz disztribútor – és persze családjaik - életére lesz rendkívül pozitív és maradandó hatással. A szeminárium egyúttal egy életre szóló élmény megszerzésének helyszíne is egyben, aminek hála bátrabban merünk majd nagyobbat álmodni, és sorsunk irányítását saját kezünkbe visszavenni.

Ugyanakkor a Five Star Szeminárium a felhőtlen szórakozás helyszíne is egyben, ahol a megannyi lehetőség sok mulatságos helyzetet teremt majd. A Platina Klub résztvevői, Régi Anikó, Fehér László, Ignáth András és Bartuska József már jól tudják ezt, hiszen velük már megtörtént minden elképzelhető a Török Riviérán…

funtaliavideo.jpg

Ugyanitt szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy gratuláljunk a mostani szemináriumon minősülő friss Platina vezetőknek, szeretettel üdvözöljük őket a klubban!

Jó szórakozást és kellemes tanulást Antalyában, a Five Star Szemináriumon! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr336528545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása