A Halley Diamond System webshopjában már minden funkció elérhető, így nincs akadálya annak, hogy megvedd Start csomagodat és a most szombati workshopra a belépődet, és elindulj a vezetővé válás útján! A Start csomag ráadásul mostantól megújult, így még több segítséget nyújt Neked, és még jobban megkönnyíti a munkádat!

Nézd meg ezt a videót az előző wokshopokról, és tudd meg, mikre számíthatsz a hétvégi rendezvényünkön! A workshop az egyik leghatékonyabb oktatási forma, ahol a sikeres vezetők átadják tapasztalataikat, amik segítségével könnyen a nyomukba tudsz lépni! A jó hangulat garantált, velünk játszva fogsz tanulni!

hds.png

A workshopon kizárólag a Start csomag és a jegy megvásárlásával lehet részt venni! A Start csomagot és a jegyet is a HDS webshopjában, a www.halleydiamondsystem.com oldalon tudod megvásárolni. A csomag ára 36 500 Ft, a jegyért pedig 4500 Ft-ot kell kifizetned a részvételért modulonként.

Időpont: 2014. április 12. szombat, 10:00
Helyszín: Continental Hotel Zara, 1074 Budapest, Dohány utca 42-44.

A négycsillagos design hotel kiválóan felszerelt konferencia termekkel, mélygarázzsal, kávézóval, belső udvarral és tetőkerttel várja a résztvevőket, így a jó hangulat és a hasznosan eltöltött idő mellett az exkluzív környezet is garantált!

Fontos: a jegyedet kérjük mindenképpen hozd magaddal kinyomtatva, mivel a belépésedet csak ebben az esetben tudjuk biztosítani. A megvásárolt csomagodat a rendezvény napján tudod átvenni a helyszínen reggel 8:30-tól.

Szeretettel várunk téged is, találkozunk április 12-én, most szombaton!

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr606004326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása