nagyagyuk.jpg

Egyre jobban közeledik a soron következő, VIII. Swiss Halley Szeminárium, amelyet ezúttal új helyszínen, a kazahsztáni Almati városában rendezünk meg. Tedd meg a következő nagy lépést a karrieredben, és indulj el a Gyémánt úton!

Megveszem most!

Nem akármilyen útitársak lesznek melletted az úton! Ha részt veszel a szemináriumon, személyesen találkozhatsz az üzleti élet két nagyágyújával, Michael Strachowitz-cal és Willi Moranttal! Ezen felül megtudhatod a Swiss Halley két Platina vezetőjének, Ignáth Andrásnak és Bartuska Józsefnek a személyes tippjeit a sikeres hálózat felépítéséhez, valamint a Swiss Halley menedzsmentje jóvoltából megismerkedhetsz a cég víziójával és a jövőt érintő legfontosabb fejlesztésekkel!

Michael Strachowitz 1977-ben kezdte el építeni MLM karrierjét, és mindössze 5 év alatt elérte a cégben lehetséges legmagasabb szintet. Azóta élvezi befektetett munkája gyümölcseit, valamint trénerként és tanácsadóként segíti hálózatépítők tízezreinek munkáját. Korábban már több szemináriumunkon is előadott, aminek hála Swiss Halley disztribútorok ezrei léptek előre! Hallgasd meg Te is élőben, hogyan jutott elképesztően rövid idő alatt a csúcsra, és kövesd a példáját!

Willi Morant maximálisan kihasználja az új technológiákban rejlő lehetőségeket. Népszerű videóblogjában rövid üzenetekben foglalja össze tanácsait, amelyeknek gyakorlati hasznosságát hálózatépítők százezrei igazolják hétről hétre. Mi az, ami nem fér bele egy egy-két perces videóüzenetbe? A szemináriumon ezt is megtudod!

Természetesen jelen lesz a Swiss Halley menedzsmentje is a rendezvényen. Az igazgatók ismertetik az elmúlt időszak kiemelkedő eredményeit, valamint beszámolnak a jövőben várható fontosabb fejlesztésekről is. Tudd meg, milyen fantasztikus lehetőségek előtt áll a Swiss Halley!

Hogyan lehetsz Te is Platina vezető? A legbiztosabb választ erre azok tudják, akik már Platina vezetők: hallgasd meg a szemináriumon Bartuska József és Ignáth András tippjeit, akik Neked is elmondják, milyen lépések vezetnek ide az úton!

Platina vezető leszek!

Időpont: 2014. május 24. szombat, 10 óra

Helyszín: Rixos Hotel, Kazahsztán, Almati, Seyfullin Ave 506/99

Jegyek most még 60 USD-ért kaphatók

Belépődet online is megvásárolhatod, vagy pedig keresd a régió legsikeresebb hálózatépítőjét, Otokar Kasynets Alapítói Arany Vezetőt! Otokar Kasynets eddig is mindig segítette a csoportját, illetve az egész Swiss Halley közösséget áldozatos munkájával, ezúttal pedig a VIII. Swiss Halley Szeminárium előkészületeit támogatja. Fogadd szeretettel Otokar Kasynets segítségét, és keresd bátran a szemináriumi jegyekkel kapcsolatban!

További információk és jegyvásárlás ezen a linken.

Találkozunk májusban, és elindulunk együtt a Gyémánt úton!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr896087405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása