lepjszintet_antalya.jpg

Gondolkoztál már azon, mivel tehetnéd még maradandóbb élménnyé a Five Star Szemináriumot az előadásokon és az ötcsillagos nyaraláson felül? Ha Te is fent állsz a színpadon, és átéled, milyen érzés, ha Téged ünnepel a közönség! Erre még minden lehetőséged megvan, nem késtél le semmiről!

Mit kell tenned az iPad miniért vagy a szintlépésért?

Minden hálózatépítő, aki július 19. 23:59-ig teljesíti az első nagy mátrixot, jogosult egy iPad minire! Hajts rá Te is az Apple legmenőbb eszközére: elegáns, nagy tudású, de könnyű, egy kézzel kezelhető és így könnyedén magaddal viheted bárhova, legyen szó munkáról vagy pihenésről!

A rendezvényen egy oklevelet kapsz kézhez a színpadon, amin szerepel egy egyedi sorszám. Ezt a sorszámot kell elküldened a fivestarseminar@swisshalley.com címre, amit követően július 25-ig jóváírjuk ePayments számládon az iPad mini árát. Az okleveleket a minősítést elért felhasználó veheti át személyesen a szemináriumon, ezért kérünk minden érintettet, hogy a rendezvényen legyen nála egy hivatalos, érvényes fényképes igazolvány. Amennyiben személyesen nem tudsz megjelenni a rendezvényen, egy általad meghatalmazott részt vevő is átveheti az okleveledet. Felhívjuk figyelmedet, hogy legfeljebb egy meghatalmazott egy személy helyett veheti át a jutalmat. Ehhez szükség lesz egy írásbeli meghatalmazásra, valamint egy érvényes, fényképes igazolványod másolatára, amit a meghatalmazott a helyszínen az átvételkor bemutat. Fontos: miután megvásároltad az iPad minit, küldd el a számla elektronikus változatát az fivestarseminar@swisshalley.com címre augusztus 1-ig, ellenkező esetben az összeg beterhelésre kerül a webirodádban!

Természetesen nem csak az első nagy mátrix teljesítéséért jár jutalom, a karrier szintet lépő hálózatépítők szintén a szeminárium színpadán vehetik át elismerésüket! A karrierszintek minősülésének határideje szintén július 19. 23:59, eddig az időpontig kell teljesíteni a következő szint feltételeit. Amennyiben Te is szintet léptél, és részt is veszel a rendezvényen, kérjük jelezd ezt az fivestarseminar@swisshalley.com címre küldött levélben. Te is részese szeretnél lenni az elismerések felemelő élményének? Akkor éld át élőben ezeket az inspiráló pillanatokat!

Időpont: 2014. Július 22-23.
Helyszín: Törökország, Antalya, WOW Kremlin Palace Hotel

További információk és jegyvásárlás ezen a linken.

Itt az utolsó alkalom: hajts rá Te is az elismerésekre amíg még lehet, és érezd át milyen érzés a színpadon állni! Jó munkát és sok sikert kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr536507635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása