villam.jpg

A korábbi nagy sikerre, illetve a felhasználóktól érkező kérésekre tekintettel újra elérhetőek a főoldalunkon a villámajánlataink, ráadásul mostantól vouchereidet is felhasználhatod a foglalásodhoz! Nézz körül az ajánlatok között és válaszd ki a legszimpatikusabbat!

Tölts el 2 éjszakát mindössze 1 voucherért a Royal Mediterran apartmanházban! Hol lenne jobb pihenni a nyáron, mint Siófokon, a saját stranddal is rendelkező mediterrán hangulatú szálláshelyen?

Tölts el 3 éjszakát a harkányi Hotel Átriumban! Az Európában egyedülálló és méltán híres Gyógy- és Strandfürdő közelében akár már 1 voucherért is megszállhatunk!

Engedd, hogy napfény járja át a szíved újra! Siófokon, a Crystal & Susanne Panzió jóvoltából akár 5 éjszakát is maradhatsz egyetlen voucherrel!

Elérhető kényeztetés a Hotel Magistern jóvoltából Siófokon! Már 1 voucherért eltölthetsz itt 2 éjszakát, ami alatt garantáltan újjászületsz!

Pihenjetek a Balaton déli partján, Zamárdiban! A Hotel Famíliában két kellemes éjszaka vár félpanzióval csupán 1 voucherért!

Irány Hajdúszoboszló! 4 éjszaka 1 voucher + 99 USD-ért a Panoráma Wellness Hotelben, mindössze 400 méterre a városi fürdőtől!

Válaszd ki a kedvencedet, és foglald le már most a következő utazásodat! Jó utat és kellemes pihenést kívánunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr436099922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása