tudjukmit.jpg

A nyár már fél lábbal a küszöbön áll, legfőbb ideje méltóképpen felkészülni rá! A jókedv és a vidámság a Te részed, a társaságról és a helyszínről gondoskodik a Swiss Halley! Az Antalyában megrendezésre kerülő Five Star Szemináriummal egybekötve ugyanis részt vehetsz egy akár egyhetes álomnyaraláson is, akár a családoddal vagy pároddal együtt!

Lefoglalom az idei álomnyaralásomat!

A helyszín: WOW Topkapi & Kremlin Palace Hotels

A World of Wonders (WOW) szállodalánc két tagja valóban a csodák világába kalauzol el. Itt átérezheted, hogy milyen a régi idők pompáját idéző környezetben élvezni a 21. századi luxus kényelmet! Ha kalandokra vágysz, csobbanj egyet az csúszda parkban, vagy hívd ki az alsóvonaladat egy strandröplabda vagy vízilabda meccsre! Kis szerencsével akár Michael Strachowitzot, Mark Davist vagy a Swiss Halley menedzsmentjét is beszervezheted a csapatodba - azonban fontos tudnod, hogy kizárólag az előadásaikon átadott szakmai tudásukra vállalunk garanciát, abban csak reménykedünk, hogy a sportban is annyira otthon vannak, mint a hálózati marketing témakörében…

 

Kíváncsi vagy, milyen élete volt a szultánoknak? Próbáld ki a szultán masszázst a török fürdőben, és már nem lesz titok többé! A korlátlan étel- és italfogyasztást tartalmazó Ultra All Inclusive ellátásnak hála pedig minden nap annyit ehetsz és ihatsz, amennyi csak beléd fér! Bármelyik szállodában is lesz a szállásod, mindkét hotel összes szolgáltatását igénybe veheted.

Többre vagy kíváncsi? Nézd meg az alábbi videókat a helyszínről!

A rendezvénynek is otthont adó WOW Kremlin Palace Hotel:

 kremlin_video.jpg

Szomszédja, a WOW Topkapi Palace Hotel:

 topkapi_video.jpg

Csomagajánlataink - nyaralj, ahogy neked a legkényelmesebb!

5 nap kettesben a szerelmeddel a tengerparton? 6 napos családi nyaralás a gyerekekkel? Egy hét önfeledt bulizás és ismerkedés? Rajtad múlik! Csomagajánlatainkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabbat. A hotelek rengeteg izgalmas programot kínálnak minden korosztálynak, így a szeminárium két napja alatt sem fognak unatkozni azok, akik elkísérik a Swiss Halley disztribútorait erre az álomvakációra. Válaszd ki a Neked legszimpatikusabb csomagot!

Megnézem a csomagajánlatokat!

Szeretettel várunk Téged is, találkozunk Antalyában!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr66228180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása