Antalyától Almatiig

2014.06.26. 15:02

antaly01.jpg

Alig egy hónap és mindannyian minden idők legfantasztikusabb nyaralásának részesei leszünk! Erre garanciát nyújt egyrészről az 5 csillagos helyszín, amit filmsorozatunk legelső részében már bemutattak platina vezetőink, másrészről a szeminárium 5 csillagos előadói, akik közül a legendás Michael Strachowitz videó üzenetét láthattuk és hallhattuk az előző hírlevél csatolmányaként.

Ebben a részben egy izgalmas kitérőt teszünk! Bartuska József platina vezetőnk nem csak a szeminárium színhelyéül választott WOW Kremlin Palace Hotelt helyezte alapos vizsgálat alá Régi Anikó, Fehér László és Ignáth András társaságában, hanem ezúttal a hotelt megihlető eredeti Moszkvai helyszíneket is bejárta, ahonnan Kazahsztán egykori fővárosába, Almatiba utazott. Itt találkozott Otokar Kasynets-szel, a régió legsikeresebb hálózatépítőjével, aki a film végén egy rövid üzenetet intéz mindazokhoz, akik még nem biztosították helyüket az 5 csillagos kalandban.

atolaig.jpg

A szemináriumon ránk váró további élményekről szóló kisfilmünket a következő hírlevélben keressétek!

Akik pedig még csak most döntötték el, hogy nem akarnak lemaradni, azoknak üzenjük, hogy az alábbi linkre kattintva azonnal meg tudják vásárolni szemináriumi belépőjüket!

Én is részt veszek az ötcsillagos kalandban!

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr466421819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása