Július 22-től megújul a honlapunk, és rengeteg régóta várt új funkció lesz elérhető! A fejlesztések élesítése miatt azonban az oldal egy rövid időre nem lesz elérhető, előreláthatólag július 20. 20:00 órától két napon keresztül.

A leállás természetesen nem érinti a már korábban lefoglalt szállásokat és utakat, azonban azoknak, akik most utaznak velünk, érdemes bejelentkezni még a leállás előtt és elmenteni a szükséges vouchereket, illetve szemináriumi jegyet és Day Pass-t. Ezeket a foglaláskor elküldtük e-mailben is, így bármikor visszakereshetőek.

Szemináriumi jegyet és Day Pass-t az oldalleállás pillanatáig lehet vásárolni a fivestarseminar.swisshalley.com oldalon. Mivel ez a Swiss Halley rendszerével össze van kötve, a leállás pillanatától megszűnik ez a lehetőség.

Ügyfélszolgálatunk július 22-én keddtől július 25-én péntekig orosz (+7 4986195692) és ukrán (+380 443920575) nyelven 0-tól 24 óráig, a többi nyelven pedig bővített elérhetőséggel, reggel 8 és este 8 között várja a kérdéseket és megkereséseket a +36 1 5100655 (magyar), +41 445083051 (angol) telefonszámon és az info@swisshalley.com címen. A leállás ideje alatt azonban az ügyfélszolgálat sem fér hozzá a rendszerhez, így semmilyen beállítást vagy módosítást nem tudnak eszközölni. Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr256525577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása