Tájékoztatunk, hogy a március 29-re, most szombatra tervezett workshopot elhalasztjuk 2 héttel, így az “A” modul április 12-én kerül megrendezésre a Continental Hotel Zarában, Budapesten.

Hamarosan megújul a Start csomag, így az új időpontra már a kibővített verziót tudjátok megvásárolni, amivel még könnyebb lesz megtenned az első lépéseidet az általad is hőn áhított siker felé vezető úton! A Start csomag segítségével könnyen megtanulod egy jól jövedelmező szakma alapjait, amit aztán a workshopokon megtanulsz használni a gyakorlatban is. Az áprilisi időpontra így Te is még felkészültebben érkezel majd!

A workshopon kizárólag a Start csomag és a jegy megvásárlásával lehet részt venni! A Start csomagot és a jegyet is a HDS webshopjában, a halleydiamondsystem.com/webaruhaz oldalon tudod megvásárolni. A csomag ára 36 500 Ft, a jegyért pedig 4500 Ft-ot kell kifizetned a részvételért modulonként.

Időpont: 2014. április 12. szombat, 10:00
Helyszín: Continental Hotel Zara, 1074 Budapest, Dohány utca 42-44.

A megvásárolt csomagot a rendezvény napján tudod átvenni reggel 8 órától.

Szeretettel várunk téged is, találkozunk április 12-én, szombaton!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr315880111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása