gyemant_ut.jpg

Írj történelmet és lépj feljebb a Swiss Halley-vel! 2014. május 24-én megrendezésre kerül a VIII. Swiss Halley Szeminárium Almatiban, Kazahsztánban. A régió első hivatalos Swiss Halley szemináriuma a te sikered záloga is lehet!

Lesd el a legjobbak titkait és tanulj azoktól, akik már komoly eredményeket tettek le az asztalra! A VIII. Swiss Halley Szemináriumon a Swiss Halley igazgatói és legsikeresebb hálózatépítői mellett a network marketing nemzetközileg is elismert szakértői is megjelennek, hogy előadásukkal segítsék a te sikereidet! A szakma élvonalát ezúttal a Swiss Halley szemináriumok visszatérő vendége, Michael Strachowitz, illetve a népszerű videobloggal büszkélkedő network marketing guru, Willi Morant képviseli.

Ismerd meg az előadókat!

Lépj karriered következő szintjére! Vedd meg jegyedet április 14-ig kedvezményesen, most csak 40 USD-ért! Belépődet megvásárolhatod online a VIII. Swiss Halley Szeminárium oldalán vagy Otokar Kasynets hálózatépítőnél. Vásárold meg a jegyed most!

Kíváncsi vagy mi vár rád Kazahsztánban? Készen állsz a bombabiztos üzleti tippekre? Csapj le a kedvezményes jegyre és írd be már most a naptáradba:

VIII. Swiss Halley Szeminárium
2014. május 24. szombat, 10 óra
Rixos Hotel, Kazahsztán, Almati, Seyfullin Ave 506/99

További érdekességekért keresd a VIII. Swiss Halley Szeminárium oldalát, ahol mindig naprakész információk várnak!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr495944884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása