Rendezvényeink

2014.05.08. 14:22

A Halley Diamond System folyamatos támogatást nyújt üzleted sikere érdekében. Folyamatosan rendezünk képzéseket, előadásokat.

Az alábbi weboldalon folyamatosan tájékozódhatsz aktuális rendezvényeinkről

https://www.halleydiamondsystem.com/esemenyek

hds.png

Többféle rendezvényt tartunk országszerte:

Start napok

Mindenki, aki elvégzi a workshop A és B modulját, a Start napon számot adhat frissen megszerzett tudásáról. A vizsgát követően kellemes légkörben további előadásokon vesznek részt, majd a sikeres vizsgázók oklevelet kapnak, és lehetőségük van “letenni a kézjegyüket”, vagyis felkerülni a dicsőségtáblánkra.

Regionális napok

Minden évben két rendezvény van egy adott országban, ahol a leginkább át lehet érezni, milyen a Swiss Halley közösségéhez tartozni: ezek a Swiss Halley szemináriumai. Ezeken a nagyszabású, alkalmanként akár sok ezer fős rendezvényeken mindenki ott van, aki számít! A sikeres Swiss Halley vezetőkön kívül általában híres vendég előadók is megosztják veled tudásukat, aminek a segítségével Te is a csúcsra juthatsz!

Itt kerülnek kiosztásra a céges elismerések. Minden előléptetett munkatárs a színpadon kapja meg az aktuálisan elért szintért járó kitűzőt, és itt kerülnek átadásra az iPadek és a gépkocsik egyaránt. Az érintettek sikertörténeteit első kézből hallhatjuk a szemináriumokon.

Workshop

A hálózatépítés első lépése a tanulás, aminek leghatékonyabb módja a Workshop! Ez egy egyedülálló, gyakorlatorientált oktatási forma, amely elsősorban a már sikeres vezetők tapasztalatainak megosztására épül. A tanítás kifejezetten közvetlen és emberközpontú, így a hatékony tanulás mellett a jó hangulat is garantált. A képzések mindenki számára könnyen elérhető, központi helyeken zajlanak. Folyamatosan indulnak új turnusok, így bármikor tudsz csatlakozni - ehhez mindössze valamelyik start csomag megvásárlása szükséges. A résztvevők száma limitált, úgyhogy jelentkezz minél hamarabb, hogy Te is biztosan meghallgathasd a hálózatépítésben komoly potenciállal rendelkező előadókat, és elindulj a sikerhez vezető úton!

Nyílt prezentációk

A Nyílt Nap az első lépés mindenkinek a Swiss Halley-vel közös útján. Itt meghallgathatod üzleti prezentációnkat, amiből számodra is kiderül, hogy milyen lehetőségeket kínál Neked személyesen a Swiss Halley! Ha többre vagy kíváncsi, az előadás végén természetesen lehetőséged van kérdezni is a Swiss Halley-vel már korábban sikereket elért előadótól.

 A belépés ingyenes, ráadásul mindenki hívhat vendégeket is. Általában exkluzív szállodák termeiben tartják az ország több pontján heti rendszerességgel, így ki tudod választani a legkényelmesebben elérhető helyszínt. Az üzleti öltözék elvárt.

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr826135418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása