fivestar10ev.jpg

Tudtad, hogy ha valakit a múltjáról kérdeznek, egészen biztosan jobban bánja azokat a dolgokat, amiket nem tett meg, mint amiket megtett? Ugye Te nem akarsz ebbe a hibába esni? Ragadd meg most az alkalmat, és garantáljuk, hogy évek múlva nem a kihagyott lehetőségeket fogod emlegetni!

Életreszóló élményeket szeretnék!

Az idei nyár egyértelműen legnagyobb durranása a Swiss Halley által Antalyában megrendezésre kerülő Five Star Szeminárium lesz. Csöppenj bele egy fergeteges buliba, és élvezd a napfényt, a tengerpartot és az önfeledt hangulatot akár egy héten keresztül!

Részt veszek az év eseményén!

És ami a legjobb az egészben: korábban is megszokhattad már, hogy a Swiss Halley-nél nincs éles határ az utazás, a nyaralás és a pénzkeresés között. Ez természetesen ezúttal sem lesz máshogy, meghívtuk ugyanis a network-marketing legnevesebb szakembereit is a szemináriumra, valamint ott lesznek a Swiss Halley legsikeresebb hálózatépítői is a menedzsmenttel együtt, így a karrieredhez szükséges szakmai iránymutatást is megkapod!

Részt veszek a szemináriumon!

Jöhetsz egyedül, vagy jöhettek családostul, gyerekekkel is. Ha pedig úgy érzed, hogy a jóból sosem elég, maradhatsz akár 8 napot is a török riviérán! A szállást és a jegyeket pedig fizetheted akár már voucherrel, vagy az Utazási egyenlegedről is. Válaszd ki a számodra legvonzóbbat már most!

Megnézem az ajánlatokat!

Találkozunk júliusban, 5 csillagos környezetben, hogy 5 csillagos élményekkel gazdagabban térjünk haza!

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr946178785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása