olvasdel.jpg

Már csak néhány nap van hátra a soron következő rendezvényünkig, a Kazahsztánban, a Rixos Almaty Hotelben megrendezésre kerülő VIII. Swiss Halley Szemináriumig!

A rendezvényen a Swiss Halley vezetői és sikeres hálózatépítői mellett a szakma nemzetközileg elismert tekintélyei is tiszteletüket teszik, így ahogy azt már a korábbi rendezvényeinken megszokhattad, ezúttal is lesz kitől ellesni a következő lépéseket a siker felé vezető úton.

Ha még nincs belépőd, akkor 2014. május 23. 23.59-ig megvásárolhatod a szeminárium oldalán, vagy pedig keresd a régió legsikeresebb hálózatépítőjét, Otokar Kasynets Alapítói Arany Vezetőt. Jegyek már csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért vásárold meg a sajátodat minél hamarabb, hogy biztosan legyen helyed a szemináriumon! A jegyet PDF formátumban kapod meg e-mailben, amit kérünk, hogy kinyomtatott formában hozz magaddal. Ellenkező esetben nem tudunk beengedni a rendezvényre! Fontos: a helyszínen nem lesz lehetőség jegyvásárlásra!

A rendezvény helyi idő szerint pontosan 10 órakor kezdődik. Annak érdekében, hogy a kezdés gördülékeny legyen, kérünk minden résztvevőt, hogy a fenti időpont előtt legalább fél órával szíveskedjen megjelenni a helyszínen!

Jogosult vagy iPad minire, mert május 17-ig teljesítetted az első nagy mátrixot? Akkor az alábbiakat mindenképpen tartsd szem előtt. Jutalmadat a rendezvény után, kizárólag személyesen veheted át, így kérünk, mindenképpen hozz magaddal egy fényképes okmányt, amellyel igazolni tudod személyazonosságodat. Amennyiben személyesen nem tudsz megjelenni a rendezvényen, egy általad meghatalmazott résztvevő is átveheti az iPadedet. Ehhez szükség lesz egy írásbeli meghatalmazásra, valamint egy érvényes, fényképes igazolványod másolatára, amit a meghatalmazott a helyszínen az átvételkor bemutat.

Találkozzunk Almatiban!

Időpont: 2014. május 24. 10:00
Helyszín: Rixos Hotel, Kazahsztán, Almati, Seyfullin Ave 506/99
Jegyár: 80 USD

Kellemes készülődést és jó utat kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr476198327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása