repjegy.jpg

A bőröndök halomban állnak az ajtó előtt, az ing és a fürdőruha együtt lapul a táskában, a papírok is rendben vannak, vár a reptér és a Five Star Szeminárium Antalyában! Minden készen áll az induláshoz.
Te is így kelsz majd útra néhány hét múlva. Addig viszont még gondoskodnod kell az odautazásról! Tudod már, hogy téged ki repít el a török riviérára? Nekünk van egy remek tippünk. Pontosabban kettő.

Nincs még repülőjegyed? Szuper fapados ajánlatokat találtunk neked!

A negyed évszázados múlttal rendelkező török Pegasus Airlines nagyszerű áron kínál repülőutakat Antalyába isztambuli átszállással. Ma a következő, talán számodra is érdekes ajánlatokat találtuk a Pegasus oldalán:

Indulás:

Odaút:

Visszaút:

Min. ár:

Budapest

Július 20. 

Július 24. 

211 USD 

Budapest

Július 17.

Július 24.

182 USD

 

 

*Felhívjuk figyelmedet, hogy a csillaggal jelölt járatok esetében a visszaindulásra július 24-én van lehetőség!

A Pegasus Airlines a fentieken kívül még sok más városból indít járatokat Antalyába. Használd bátran a www.flypgs.com keresőjét az ajánlatok feltérképezéséhez!

Más elképzeléseid vannak? Mi sem egyszerűbb!

A Five Star Szeminárium partnerei átvállalják repülőjegyed ügyintézését. Nem kell tovább bújnod a foglalóoldalakat, hogy megtaláld a megfelelő ajánlatot! Csak döntsd el, mikor szeretnél indulni, és vedd igénybe ezt a fantasztikusan egyszerű lehetőséget! Így könnyen és kedvező áron biztosíthatod helyedet az Európa számos nagyvárosából – köztük például Budapestről – Antalyába induló járatokon.

Ha kérdésed van a repülőjegy-ügyintézéssel kapcsolatban, keresd az illetékes kapcsolattartót hétköznapokon moszkvai idő szerint 10 és 19 óra között (UTC+4):

Zakelova Victoria
Telefon: +7 (499) 994-44-12
Skype: swisshalley-twins
E-mail: zakelova@wyspex.ru, swisshalleytwins@gmail.com
Hétvégén is elérhető telefonvonal: +971 55 398 0707

A fenti elérhetőségeken angol, orosz és üzbég nyelven várják megkeresésedet. Amennyiben már konkrét elképzeléseid vannak a foglalással kapcsolatban, akkor írj üzenetet az alábbi e-mail címek egyikére:
zakelova@wyspex.ru
swisshalleytwins@gmail.com

Üzenetednek a következő információkat mindenképpen tartalmaznia kell – lehetőleg angol, orosz vagy üzbég nyelven:
Utasok száma
Repülőtér, ahonnan Antalyába utazol
Oda- és visszautazás dátuma

Az e-mail megérkezését követően partnerünk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot. Repülőjegy-foglalásod a partnerünk által küldött elektronikus jegy kézhezvételével válik véglegessé.

Te melyik lehetőséggel élsz? Döntsd el és gondoskodj az utadról még ma!

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr616282313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása