Willi Morant ezt üzeni neked

2014.06.25. 14:37

morant_uzen.jpg

Rövid, de annál hasznosabb. A naprakész hálózatépítők már biztosan találkoztak Willi Morant videóival, az úgynevezett Network Quicky-kkel. Ezekből a szösszenetekből mind a kezdő, mind pedig a haladó disztribútorok inspirációt gyűjthetnek üzletük építéséhez. Bevált praktikák, fontos hírek, személyes tapasztalatok – ezekről mind első kézből értesülhetsz, ha követed az MLM guru csatornáját. És hogy mi Willi legfrissebb üzenete számodra? Nézd meg saját szemeddel!

morantvideo_kep.jpg

Jól hallottad, az Antalyai Five Star Szeminárium Mr. Network Quicky szerint is nagy durranás lesz. Ne mondj nemet erre a vissza nem térő lehetőségre! Fogadd el Willi Morant meghívását és hallgasd meg őt élőben Törökországban! Ezzel az okos döntéssel nem csak a legfrissebb ötletekkel lehetsz gazdagabb, de a karrieredben fontos emberi kapcsolatokra is szert tehetsz.

Nincs még jegyed a Five Star Szemináriumra, de te is szeretnéd, ha üzleted szárnyra kapna? Akkor csípd nyakon a lehetőséget: csomagjaink még elérhetőek online a fivestarseminar.swisshalley.com oldalon! Vedd meg jegyet és foglalj szállást az ötcsillagos élményért!

Találkozzunk Antalyában, a Five Star Szeminárium élménykonferencián!

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr686414995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása