Medveles a Hargitán

2014.06.29. 09:12

villam04_1404026048.jpg_972x465

A csomag tartalma:

Természetkedvelőknek program és szállásajánlat a Hargita lábánál Zeteváralján. A tisztán magyarlakta település Székelyudvarhely közelében fekszik. Ideális kiindulóhely gyalogtúrázáshoz és a Székelyföld bebarangolásához. Patakparti környezetben várjuk kedves vendégeinket házias ételekkel és családias vendéglátással. Ajánlatunk elsősorban azoknak szól, akik szívesen meglesnék a híres kárpáti barmamedvét természetes környezetében és legyes horogra csalnák (majd elengednék) a Nagy-Küküllő ragadózóit a szivárványszínű pisztrángokat és péreket. Ajánlatunkba belefoglaltuk a juhsajt és ordakóstolást az esztenán és a székelyek szent hegyének a Hargitának meghódítását vezetővel.

Szállás kétágyas szobában.

Az ajánlat nem lemondható!

Előzetes szobafoglalás szükséges! Foglaláshoz kérjük hívja a szálláshely telefonszámát, ahol a szabad helyek függvényében lehet időpontot egyeztetni! 

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr426447083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása