strachowitz_titok.jpg

Az igazán sikeres emberekben van egy közös: egyetlen percig sem gondolják, hogy már mindent tudnak, egy életen át tanulnak és fejlesztik magukat, és mindig nyitottak az újdonságokra. Te is szeretnél közéjük tartozni? Szeretnéd tudni, hogyan juss el Te is a csúcsra? Kíváncsi vagy, hogyan vezetett az egyik legsikeresebb hálózati marketinges útja a sikerhez?

Legnagyobb örömünkre rengetegen éltetek a lehetőséggel, és kérdeztetek Michael Strachowitz-tól, vagyis sokan szeretnétek fejlődni, és sokan szeretnétek tudni, hogyan lehettek még jobbak és sikeresebbek! A sok beérkezett kérdés miatt az egyszerűség kedvéért csoportokba szedtük Michael Strachowitz válaszait, így minden felmerült téma és kérdéskör érintve van. Olvassátok, okuljatok belőle, és használjátok a gyakorlatban!

Kérdés: Milyen technikákkal győzhetek meg új disztribútorokat a csatlakozásról?

Michael Strachowitz: Beszélj minden nap 5 emberrel, és hívd meg őket egy bemutatóra vagy személyes találkozóra. Csak kérdezd meg: “Elég nyitott vagy ahhoz, hogy megváltoztasd az életed? Nyitott vagy egy új lehetőségre?” Általában visszakérdeznek: “Miről van szó? Milyen lehetőség?” Ekkor meghívhatod őket: “45 percre van szükségem, hogy bemutassam. Mikor lenne alkalmas, holnap este, esetleg szombaton?”

K: Új vagyok a Swiss Halley-nél, még nincs tapasztalatom ezen a területen. Milyen kezdő lépéseket javasolsz az üzletem elindításához?

MS:
- Írj egy listát 300 névvel.
- Naponta 5-10-et hívj fel közülük, és hívd meg őket egy bemutatóra.
- Naponta legalább 1 embernek tarts bemutatót. Én ugyanezt csináltam. 1000 embernek bemutattam a lehetőséget, közülük 364 ember csatlakozott. A 10%-uk sikeres lett, ez elég volt a csúcsig.

K: Milyen legyen a bemutatóm felépítése?

MS:
- Beszélj a problémáikról és az álmaikról, illetve a kilátásaidról
- Mondd nekik, hogy ismered a megoldást: saját üzlet a Swiss Halley-vel
- Mutasd meg nekik mit kell tenniük, és mit nyernek vele
- Ehhez használhatsz példákat a kompenzációs tervből
- Beszélj a termékről és a szolgáltatásról, amit a cég kínál
- Mutasd be nekik a csatlakozás feltételeit
- Válaszold meg a kérdéseiket- Kérdezz rá: csatlakoznak?

K: Hogyan építsek MLM üzletet kezdőtőke nélkül?

MS: Nincs szükség pénzre, csak elkötelezettségre, kitartásra és kemény munkára.

K: Milyen időbeosztás szerint dolgozzunk?
MS: A feladataid: telefonon meghívni a jelölteket; bemutatni a üzletet az érdeklődőknek; segíteni az új partnereknek és dolgozni velük; értékesítés az ügyfeleknek. Ez heti 10-20 órát vesz igénybe.

K: Készítettem egy weblapot, ahol bemutatom a Swiss Halley-t és ahol csatlakozhatnak a csapatomhoz. Hogyan épüljön fel az oldalam, milyen információt helyezzek el rajta?

MS: Egy weblap hasznos információforrás lehet - de nem több. Bizalmat építeni csak személyesen lehet, a jelöltek hozzád csatlakoznak, nem a weblapodhoz, egy rendszerhez vagy egy céghez. Te győzöd meg őket! Ezért neked kell beszélned az emberekkel, vagy személyesen, vagy akár Skype-on keresztül. Mutasd meg nekik az arcod, válaszolj a kérdéseikre, győzd meg őket!

K: Szeretném tudni, hogyan fejlődjek és hogyan lépjek előre, ha az emberek nem bíznak bennem, és visszautasítják, hogy csatlakozzanak az üzletemhez?

MS: Az emberek, akikkel találkozunk, tükröt tartanak nekünk. Ha Te sem bízol magadban, ők sem fognak. Ha kétségeid vannak, nekik is kétségeik lesznek. Gondolj bele, hány területén voltál már sikeres korábban! Gondolj ezekre minél gyakrabban! Ez segíteni fog hinni magadban, a többiek pedig követnek téged. A hasonló vonzza a hasonlókat.

K: Hány év alatt szerezhetek biztos jövedelmet, és válhatok anyagilag függetlenné egy olyan régióban, ahol az emberek 95%-a nem hisz a hálózatépítésben?

MS: Ez nem régiófüggő - az emberek az egész világon ilyenek. Koncentrálj az 5%-ra - ez is elég a sikerhez! Átlagosan 3-5 év alatt válhatsz anyagilag függetlenné, ha folyamatosan dolgozol az üzleteden.

Ez még nem minden! A Five Star Szeminárium oldalán hamarosan további kérdéseitekre kaptok választ Michael Strachwitz-tól, minden idők egyik legsikeresebb hálózatépítőjétől! Kövessétek a híreket a szeminárium oldalán, nehogy lemaradjatok!

Ne feledjétek, hogy július 22-23-án akár személyesen is találkozhattok a network-marketing guruval Antalyában, a Five Star Szemináriumon, ahol azokra a kérdésekre is megkaphatjátok a választ, amikre most még nem került sor!

Kamatoztassátok a megszerzett tudást, és változtassátok meg az életeteket a segítségével!

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr756447095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása