Részt veszel a Five Star Szemináriumon, de még nem döntötted el, hol szeretnél megszállni? Keresed a tökéletes szállást? Még semmiről nem késtél le! Segítségképpen összegyűjtöttünk Neked néhányat a legkedvezőbb ajánlataink közül a szeminárium ideje alatt! Ezek mind rendkívül gazdaságos ajánlatok, akár családosoknak is, ráadásul a szállásért akár vouchereiddel vagy utazási egyenlegedről is fizethetsz.

Vonzó Antalyai ajánlatok a Swiss Halley kínálatából

5szallas.jpg

Az alábbi hotelekben 5 éjszakára, 2 főnek reggelivel akár már 2 voucherért foglalhatsz szállást! Ha pedig csak a szeminárium idejére, három éjszakára keresel, akkor természetesen még olcsóbban is találhatsz szállást. A linkeken elérhető ajánlatok mindegyike 2 főre és 3 éjszakára szól. A keresési feltételeket, az utazók és az éjszakák számát a linkre kattintva módosíthatod minden esetben az igényeidnek megfelelően, illetve rögtön le is foglalhatod a kiválasztottat!

Lara World Hotel - 1 voucher

Suit Laguna Hotel - 1 voucher + 53 USD

Atalla Hotel - 1 voucher

Tutav Adalya Alara - 1 voucher + 42 USD

Adresim Hotel - 1 voucher

A hírlevélben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Mivel a pontos ár a szabad szobák függvényében akár percről percre változhat, ezért a tényleges árról és a szabad kapacitásról minden esetben a linkre kattintva tájékozódhatsz.

Ne feledd, amennyiben nem a WOW Topkapi & Kremlin Palace Hotelek egyikében vagy az IC Green Palace hotelben szállsz meg, a szemináriumon való részvételhez mindenképpen szükséged lesz Day Passra is, amit egyszerűen beszerezhetsz a Five Star Szeminárium oldalán! Ugyanitt a jegyedet is megvásárolhatod a szemináriumra, amennyiben még nem tetted meg.

Most már minden készen áll a júliusi rendezvényre! Találkozunk Antalyában!

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr666482123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása