fivestar.jpg

Elindult a visszaszámlálás! Júliusban startol a Swiss Halley történetének eddigi legnagyobb rendezvénye, ahol a network marketing nemzetközileg elismert szakemberei osztják meg tudásukat veled. A konferenciát ezúttal egy felejthetetlen nyaralással is megfűszerezheted. A szeminárium ideje alatt ugyanis az ötcsillagos WOW Topkapi & Kremlin Palace Hotel ultra all inclusive luxusa vár! A rendezvényről bővebb információt a Five Star Szeminárium oldalán találsz!

Hangolódj a törökországi eseményekre és segíts másokkal is megismertetni az ötcsillagos élményt! Hogyan teheted ezt meg? Nagyon egyszerű: az Antalyában megrendezésre kerülő Five Star Szeminárium beharangozó videói immár számodra is elérhetőek. Töltsd le, küldd tovább, posztold és oszd meg bátran, hogy a többiek is képben legyenek a közeledő szemináriummal!

A Five Star Szeminárium videójából egy hosszabb és egy rövidebb változat is elérhető.Töltsd le a neked tetsző verziót vagy a videót tartalmazó üzleti prezentációt és mutasd meg barátaidnak, követőidnek és közönségednek, mit tartogat 2014 fantasztikus üzleti rendezvénye!

A törökországi szeminárium előkészületei közepette is figyeltünk a Swiss Halley weboldalának fejlesztésére. Az elmúlt napokban számos hasznos változtatást élesítettünk az oldalon. Ezek között különösen nagy hangsúlyt kaptak a foglalással kapcsolatos, felhasználóbarát fejlesztések. Mivel szeretnénk, ha a jövőben a fontos információk semmiképpen nem kerülhetnék el a figyelmedet:

- ezentúl értesítünk, ha az általad lefoglalni kívánt ajánlat lemondási határideje a foglalás időpontjában már lejárt;

- rendszerünk figyelmeztetni fog akkor is, ha olyan időpontra indítasz keresést, amelyre már van érvényes foglalásod.

Természetesen a munka a jövőben sem áll meg a Swiss Halley-nél! Hamarosan újabb információkkal jelentkezünk a Five Star Szemináriumról és a szemináriumi szállásajánlatról!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr725885384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása