Egészen különleges rendezvényre készülünk júliusban, Antalyában! A Swiss Halley Five Star Szemináriumán kiválóan ötvözzük a kellemeset a hasznossal: a korábbi rendezvényeken már megszokott magas szakmai színvonalra az előadók névsora, a felhőtlen nyaralásra és az önfeledt hangulatra pedig a helyszín - no és persze a résztvevők, a jó társaság - a garancia.

swiss_halley_antalya_five_star_03.jpg

A karriered előmozdítását a meghívott vendégelőadók bármelyikére rábízhatod. Willi Morant, Mark Davis és Michael Strachowitz egyaránt olyan network-marketing szakemberek, akiknek az MLM szakma a kisujjukban van, és tanácsaikkal már hálózatépítők tízezreinek - köztük több ezer Swiss Halley hálózatépítőnek is! - segítettek és segítenek a mai napig is elérni céljaikat.

Rendkívül hasznos útmutatással szolgálnak a legsikeresebb Swiss Halley hálózatépítők, valamint a Swiss Halley menedzsmentje is, akiknek előadásait szintén meghallgathatod a szemináriumon. Az általuk átadott tudással felvértezve mindenki előtt megnyílik a lehetőség, hogy sikeres vezetővé váljon!

A konferencia helyszínéül szolgáló, illetve a résztvevőknek szállást biztosító WOW Topkapi & Kremlin Palace Hotelek paradicsomi körülményeket biztosítanak az egész ottartózkodásunk alatt. Használhatod a szállodák fantasztikus vízi élményparkját, medencéit, szaunáját és fitnesz központját, számtalan vízi és szárazföldi sport-, valamint játéklehetőség vár rád, valamint előadások és programok teszik színessé a nappalokat és az éjszakákat.

swiss_halley_antalya_five_star_04.jpg

Csomagajánlatainkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki kiválaszthassa a neki legmegfelelőbbet. Érkezhetsz egyedül vagy a pároddal, családoddal együtt is, és kiválaszthatod azt is, hogy hány napot szeretnél eltölteni Antalyában. Foglalásodat ráadásul akár voucherrel vagy az Utazás egyenlegedről is kifizetheted.

Bővebb információ és jegyvásárlás: fivestarseminar.swisshalley.com

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr346194783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása