antaly01.jpg

Platina vezetőink már belekóstoltak abba a sok jóba, ami rátok is vár a törökországi Antalyában, a Five Star Szeminárium helyszínén! Ha szeretnél Te is ízelítőt kapni az élményekből, nézd meg a legújabb videóüzenetüket a WOW Kremlin Palace Hotelből!

A Platina vezetők jól tudják: a tudás hatalom! Éppen ezért Téged is várnak a szeminárium még üres székeire, ahol 5 csillagos előadóktól fogsz tanulni!Ráadásul a tudást most exkluzív, luxus környezetben szerezhetitek meg. A törökfürdőben minden nap 5 csillagos kényeztetés vár, míg a medence vagy éppen a tenger partján kipihenheted a mögötted álló félév áldozatos munkájának fáradalmait. A tanulás után pedig édes a pihenés: minden este 5 csillagos szórakozás, aminek csak az erőnléted szab határt!

 antalya_video.jpg

A Platina vezetők már biztosan ott lesznek. Ne késlekedj, ne halogass, döntsd el most, hogy Te is ott leszel!

Téged is szeretettel várunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://swisshalleypecs.blog.hu/api/trackback/id/tr836281262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása